Gastouderbureau de 4 blokken: Veiligheid en betrouwbaarheid

De organisatie

Mijn motiviatie
Door hun oprechtheid en eerlijkheid ontroeren kinderen mij. Ze zijn dan ook mijn inspiratiebron om dit bureau te leiden. Ze verdienen het om zichzelf te mogen zijn en op basis van hun eigen “ik” zich te ontwikkelen naar volwassenheid.

De kindertijd zie ik als de basis voor de rest van hun leven, het is voor mij een voorwaarde dat deze basis goed is en dat kinderen in de kindertijd gelukkig zijn. Ik vind het dan ook geweldig om hier aan mee te mogen werken.

Mijn missie
Het kind staat bij mij centraal. Het is voor mij essentieel om een veilige, betrouwbare en professionele plek te vinden voor kinderen wanneer de ouders aan het werk of aan het studeren zijn.

Kernwaarden
In mijn werk ga ik uit van 4 kernwaarden:

  • Eerlijkheid
  • Betrouwbaarheid
  • Professionaliteit
  • Verantwoordelijkheid

Werkgebied
Het werkgebied van de gastouders omvat de provincies Groningen, Friesland. Populaire steden zijn Groningen, Hoogezand, Sappemeer, Assen en Veendam.

De naam van mijn bureau
De 4 blokken isd gebaseerd op 4 blokken die haarfijn op elkaar dienen te zijn afgestemd maar wel ieder met een eigen identiteit.

Het grote rode blok is hetgeen waar we het allemaal voor doen. Het kind.

De twee blauwe blokken staan voor de ouders en de gastouder. Zij zijn het dichtst betrokken bij het geluk en het welzijn van het kind.

Het lichtblauwe blok staat wat meer aan de zijlijn en staat voor Gastouderbureau De 4 Blokken.

Kortom we streven samen naar een harmonieus en evenwichtig geheel.

Mijn gastouderbureau is een organisatie die geregistreerd staat in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) onder nummer 803845947. Dit betekent dat kinderopvang die via mijn bureau bemiddeld wordt in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

 

Met vriendelijke groet,

Aletta Kuiper