Gastouderbureau de 4 blokken: Veiligheid en betrouwbaarheid

Gastouder Hoogezand Sappemeer

Perfecte en gezellige gastouder opvang

Op zoek naar een gastouder in Hoogezand Sappemeer? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Hiervoor bent u bij Gastouderbureau De 4 Blokken helemaal op de juiste plek. Ik bemiddel tussen ouders en ervaren gastouders. Uw kinderen worden altijd door een ervaren en deskundige oppas opgevangen. Ik zorg er dan ook voor dat de gastouderopvang perfect geregeld is. Hierdoor kunt u dus met een gerust hart naar uw werk gaan. Gastouder gezocht in Hoogezand Sappemeer? Dan staan ik graag voor u klaar.

Gastouder Hoogezand Sappemeer

Professionele kinderopvang in Hoogezand

Bij Gastouderbureau De 4 Blokken staat uw kind centraal. Het is voor mij van essentieel belang dat uw zoon of dochter op een professionele plek wordt opgevangen, die een huiselijke sfeer uitstraalt. Hier voelt uw kroost zich veilig, comfortabel en prettig en ze krijgen de aandacht die ze verdienen. De opvang ouder in Hoogezand Sappemeer organiseert diverse activiteiten met uw kind, zoals knutselen, wandelen of naar de speeltuin gaan. Uw kind vermaakt zich dus prima en dat geeft u weer een zeker gevoel.

Opvang bij het gastouderbureau of kinderopvang aan huis?

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een ander gastouderbureau in Hoogezand Sappemeer. Waarom zou u immers voor mij kiezen? De reden is simpel: ik bied u de meest professionele kinderopvang. Hieronder heb ik voor u opgesomd wat ik u kan bieden:

  • Persoonlijke aandacht
  • Veiligheid voor uw kind
  • Altijd een professionele oppas of nany
  • Deskundige begeleiding
  • Een gastouder aan huis
  • Voordelige gastouderopvang

Als u meer wilt weten over de voordelen van mijn gastouder opvang in Hoogezand Sappemeer, kunt u mij altijd mailen voor meer informatie. U kunt ervoor kiezen om uw kind bij het gastouderbureau af te zetten maar u kut bij ons ook kiezen voor een gastouder aan huis. Maatwerk kinderopvang dus!

Zelf gastouder worden?

Lijkt het u wel wat om gastouder te worden in Hoogezand Sappemeer? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden. Als professioneel bureau stel ik natuurlijk wel wat eisen. Zo moet u een minimaal zorgopleiding hebben gevolgd op MBO-2 niveau. Andere voorwaarden waaraan u moet voldoen, zijn dat u in bezit moet zijn van een geldig EHBO-certificaat en een Verklaring Omtrent Gedrag. Verder moet u als oppas of nanny bekend zijn met de meldcode met betrekking tot kindermishandeling. Wilt u meer informatie over gastouder worden? Neem dan contact met mij op!

Opvangouder gezocht? Mijn kinderopvang biedt de oplossing!

Heeft u interesse in kinderopvang aan huis in Hoogezand Sappemeer? Dan heb ik snel iemand voor u gevonden. Voor meer informatie of een afspraak kunt u altijd contact met mij opnemen. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-33166168. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dat naar info@gastouderbureaude4blokken.nl. Mijn bureau zorgt voor een uitstekende opvang ouder in Hoogezand Sappemeer met een aantrekkelijk uurtarief!