Gastouderbureau de 4 blokken: Veiligheid en betrouwbaarheid

Gastouderbureau

Een professionele en betaalbare gastouder

Bent u op zoek naar een professioneel en betaalbaar gastouderbureau? Meld u dan aan bij Gastouderbureau De 4 Blokken. Ik beschik over een ruim netwerk van ervaren gastouders. Hierdoor vind ik snel een uitstekende en deskundige gastouder bij u in de buurt. Aangezien mijn bemiddelingskosten laag zijn, komt u uit op een voordelig uurtarief voor de kinderopvang. Kiest u binnenkort ook voor mijn gastouderbureau?

Gastouderbureau

Een veilige plek voor uw kind

Bij mijn gastouderbureau staat uw kind centraal. Het is voor mij van essentieel belang om kinderen altijd een veilige en betrouwbare plek te bieden als de ouders aan het werk of aan het studeren zijn. Dit kan ik realiseren door enkel te werken met deskundige gastouders. Zo heeft iedereen in mijn personeelsbestand minimaal een zorgopleiding op MBO-niveau gevolgd, beschikken ze over een EHBO-certificaat en hebben ze ervaring met het zorgen voor kinderen. U kunt uw kind(eren) dan ook met een gerust gevoel bij de gastouder achterlaten.

Over mijn gastouderopvang

Als flexibel gastouderbureau bied ik twee vormen van gastouderopvang aan. Bij mij kunt u kiezen voor:

  • De gewone gastouderopvang: uw kroost wordt opgevangen in het huis van de gastouder. Natuurlijk is deze woning kindvriendelijk en veilig ingericht
  • Gastouderopvang aan huis: de gastouder komt naar u toe. Uw zoon of dochter wordt in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving opgevangen

Wilt u meer weten over gewone kinderopvang of opvang aan huis? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen voor meer informatie.

Zo onderscheid ik mij

De gastouderbureaus schieten als paddenstoelen uit de grond. Er is dan ook veel concurrentie. Dat zie ik ook in. Daarom doe ik iedere dag opnieuw mijn uiterste best om betaalbare gastouderopvang van een hoge kwaliteit te bieden. Op die manier onderscheid ik mij van mijn concurrenten. Voor u heeft dit de volgende voordelen:

  • Bij mijn gastouderbureau kunt u rekenen op een professionele gastouder
  • Zij geeft uw kind altijd de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft
  • Ook zorg ik voor een goede begeleiding tussen u en de gastouder
  • Mijn bemiddelingskosten en tarieven zijn heel scherp en betaalbaar

Aanmelden bij mijn gastouderbureau?

Wilt u gebruikmaken van de diensten van mijn gastouderbureau? Dan zorg ik voor een snelle bemiddeling tussen u en de gastouder. Ik ben telefonisch (06-33166168) en per e-mail (info@gastouderbureaude4blokken.nl) bereikbaar. Wanneer u zich bij mij aanmeldt, voer ik eerst een intakegesprek met u. Vervolgens kijk ik welke gastouder het beste bij u past. Daarna kunt u een afspraak met haar maken voor een kennismakingsgesprek. Als u hier beiden een positief gevoel over heeft, kan de opvang van start gaan. Meldt u zich snel aan bij mijn gastouderbureau?