Gastouderbureau de 4 blokken: Veiligheid en betrouwbaarheid

Gastouder Groningen

Kinderopvang aan huis in Groningen

Zoekt u een gastouder in Groningen? Of wilt u gastouder worden? Dan bent u bij Gastouderbureau De 4 Blokken op de goede plek terechtgekomen. Als professioneel gastouderbureau zorg ik voor een perfecte bemiddeling tussen ouders en opvangouders. Aangezien uw kind voor mij centraal staat, vind ik meestal wel een betrouwbare en professionele oppas. U kunt uw zoon of dochter dus met een zeker gevoel naar mijn gastouderopvang brengen. Gastouder gezocht? Ik ga graag voor u aan de slag in Groningen!

Gastouder Groningen

Twee vormen van gastouderopvang

Er zijn verschillende vormen van kinderopvang bij ons in Groningen. Ons gastouderbureau biedt zowel de ‘gewone’ gastouderopvang aan én een gastouder aan huis.

Gastouderbureau De 4 Blokken biedt twee vormen van opvang:

 • Kinderopvang aan huis: de opvangouder komt naar u toe. Dit wordt een gastouder aan huis genoemd. Uw kind(eren) worden dus in hun eigen vertrouwde omgeving opgevangen
 • Gewone kinderopvang in Groningen: u brengt uw kind(eren) naar de opvangouder in Groningen toe. De kinderen worden dus opgevangen in het huis van de gastouder

Wij vertellen u graag meer over deze twee vormen van opvang.
Onze opvang via de opvangouder werkt als volgt: wij zoeken voor u een professionele, betrouwbare en kindvriendelijke oppas. U levert uw kroost af bij deze gastouder en haalt deze later weer op. Wij regelen alle financiële zaken. U heeft dus maar één aanspreekpunt.

De andere optie is te kiezen voor een gastouder aan huis. Onze vakbekwame gastouder komt in dat geval gewoon naar u toe. Voor elke wens is er dus een geschikte oplossing! Tot slot kunt u ook bij ons terecht als u zelf diensten als gastouder aan wilt bieden. Wij zorgen ervoor dat ouders u makkelijk kunnen vinden en handelen alle administratie voor u af. Benader ons snel voor meer informatie!

Onze voordelen op een rij

Heel veel ouders hebben ons al gevonden. Wij krijgen veel complimenten op ons werk. Wilt u ook de zekerheid dat uw kinderen bij een gedegen gastouder terecht kunnen? Kies dan ook voor De 4 Blokken. Hierbij geven wij u graag nog even onze voordelen op een rij:

 • Enkel professionele en betrouwbare gastouders
 • Eén aanspreekpunt
 • Goed betaalbaar
 • Door heel het land geregistreerd
 • Volledige ondersteuning

Wilt u meer informatie over een kinderopvang aan huis? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen voor meer informatie.

Betaalbare kinderopvang in Groningen

Mijn bureau in Groningen stelt hoge eisen aan de gastouders. Ze worden dan ook beloond met een goed uurtarief. U betaalt bij mij geen hoge kosten voor kinderopvang, maar alleen de lage bemiddelingskosten. Hierdoor komt u uit op een zeer voordelig uurtarief. U bent er dus zeker van dat u bij mij nooit te veel betaalt.

Waarom Gastouderbureau DE 4 BLOKKEN?

Er zijn in de omgeving van Groningen tal van andere kinderopvang bureaus. U kunt dus ook voor een ander bureau kiezen. Echter, dan doet u uzelf, uw kind(eren) en uw portemonnee flink tekort. Naast een voordelig uurtarief kunt u bij mij rekenen op:

 • Persoonlijke aandacht: de eerste prioriteit van mijn ouders zijn uw kinderen
 • Een opgeleide nanny: mijn nanny’s hebben minimaal een MBO-zorgopleiding op niveau 2 gevolgd
 • Veiligheid: uw kinderen worden altijd opgevangen in een veilige, kindvriendelijke omgeving
 • Optimale begeleiding: ik zorg voor een goede begeleiding tussen u en de opvangouder.

Meer informatie of zelf gastouder worden? Neem contact op!

Kortom, voor al uw wensen op het gebied van kinderopvang bent u bij De 4 Blokken aan het juiste adres. Gastouder gezocht? Wilt u gebruikmaken van mijn diensten in Groningen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie over mijn gastouder opvang. U kunt mij telefonisch bereiken via 06-33166168 of stuur een e-mail naar info@gastouderbureaude4blokken.nl. Ik richt mij op gezinnen in het Noorden van het land en biedt professionele kinderopvang in Groningen, Friesland en Drenthe.