Gastouderbureau de 4 blokken: Veiligheid en betrouwbaarheid

Gastouder gezocht

Gastouder in de buurt gezocht?

Heeft u onlangs naar een goede gastouder gezocht, maar heeft u deze niet kunnen vinden? Dan hoeft u vanaf nu niet meer verder te zoeken. Gastouderbureau De 4 Blokken helpt u bij het vinden van een geschikte gastouder met een uitstekend uurtarief. Als deskundig gastouderbureau beschik ik over een ruim bestand van professionele gastouders. Zij hebben allemaal een zorgopleiding gevolgd, beschikken over een EHBO-certificaat en hebben ervaring met kinderen. De afgelopen jaren heb ik al voor vele tevreden ouders een ervaren en voordelige gastouder gezocht én gevonden!

Gastouder Gezocht

Twee vormen van kinderopvang

Sinds de oprichting van mijn gastouderbureau heb ik al voor tientallen ouders een gastouder in de regio gezocht en gevonden. Als u via mijn bureau op zoek gaat naar een gastouder, dan kunt u kiezen uit de volgende twee vormen van kinderopvang:

 • Kinderopvang bij de gastouder thuis: hierbij wordt uw kind opgevangen in het huis van de gastouder
 • Kinderopvang aan huis: uw kinderen worden thuis in hun eigen omgeving opgevangen

Meer over mijn eisen

Als u zelf al naar gastouders heeft gezocht, dan weet u waarschijnlijk wel dat veel gastouderbureaus weinig eisen stellen aan hun gastouders. Dit is bij mij gelukkig niet het geval. Niet iedere ouder kan zomaar voor mij werken. Als gerenommeerd gastouderbureau, stel ik de volgende eisen aan iedere gastouder:

 • Een geldig MBO-2 diploma Helpende Zorg en Welzijn of een ander soortgelijk diploma
 • Een geldig legitimatiebewijs
 • Een geldig EHBO-certificaat
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag van de gastouder en al haar gezinsleden boven de 18 jaar

Dit zijn mijn pluspunten

Heeft u pas nog naar een gastouder bij u in de buurt gezocht? Dan heeft u vast al gemerkt dat er ontzettend veel gastouderbureaus zijn. Er is dus veel concurrentie. Natuurlijk besef ik mij dit maar al te goed. Ik doe dan ook iedere dag mijn uiterste best. Dit merkt u onder meer aan het volgende:

 • De persoonlijke aandacht: bij mij staat uw kind op de eerste plaats
 • Mijn gastouders zijn allemaal goed opgeleid en minimaal 21 jaar
 • Ik heb oog voor veiligheid
 • De uitstekende begeleiding aan u en de gastouder
 • De lage eigen bijdrage die ik hanteer

Gastouder gezocht? Ik help u!

Ook naar een gastouder in de buurt gezocht, maar niet gevonden? Dan breng ik daar snel verandering in. Als u interesse heeft in mijn kinderopvang, kunt u natuurlijk altijd even contact met mij opnemen voor meer informatie. Ik vertel u hier graag meer over. Of meldt u online aan als ouder. Ik ben bereikbaar op 06-33166168 en info@gastouderbureaude4blokken.nl. Dankzij mijn inzet heb ik snel een gastouder gezocht en gevonden voor u!