Gastouderbureau de 4 blokken: Veiligheid en betrouwbaarheid

Gastouder Veendam

Professionele gastouderopvang

Wilt u een gastouder in Veendam inhuren? Dan zorgt Gastouderbureau De 4 Blokken voor een perfecte bemiddeling tussen u en de gastouder. Mijn opvang ouders hebben allemaal een zorg gerelateerde opleiding gevolgd en hebben ervaring in de kinderopvang. Bij mij bent er dus zeker van dat uw kind door een deskundige oppas wordt opgevangen. Voor mijn professionele gastouderopvang hanteer ik ook nog eens een zeer betaalbaar uurtarief. Een gastouder gezocht? Dan ben ik uw adres in Veendam.

Kinderopvang op locatie of aan huis?

Bij Gastouderbureau De 4 Blokken kunt u kiezen voor een gastouder aan huis. Dit is de meest luxe en flexibele gastouder opvang in Veendam. Deze professionele kinderopvang heeft tal van voordelen:

 • U hoeft uw zoon of dochter nergens heen te brengen of ergens op te halen
 • U bent er zeker van dat uw kind in zijn eigen vertrouwde omgeving is met zijn eigen speelgoed en eigen bed
 • De oppas of nanny kan haar aandacht volledig op uw kind(eren) richten
 • Verder zorgt ze ervoor dat thuis alles op rolletjes loopt wanneer u werkt
 • Ze zorgt voor een vaste basis voor uw kind(eren)
Gastouder Veendam

Waarom dit gastouderbureau in Veendam?

Natuurlijk ben ik niet het enige gastouderbureau in Veendam. Dit besef ik mij maar al te goed. Daarom doe ik altijd mijn uiterste best om u het volgende te bieden:

 • Professionele kinderopvang in Veendam
 • Persoonlijke aandacht, waarbij de focus volledig op uw kinderen ligt
 • Een veilige omgeving voor uw kind(eren)
 • Begeleiding voor zowel ouder als opvang ouder
 • Een gezellige en huiselijke sfeer voor uw kind(eren)
 • Kinderopvang tegen een betaalbare prijs

Zelf gastouder worden?

Wilt u graag gastouder worden in Veendam? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden bij mijn gastouderbureau. Ik stel hoge eisen aan mijn gastouders. Zo moet u onder meer in het bezit zijn van een zorgdiploma op MBO-niveau en een geldig EHBO-certificaat. Blijven de kinderen bij u thuis? Dan verwacht ik van al uw gezinsleden boven de 18 jaar een Verklaring Omtrent Gedrag. Deze is verkrijgbaar bij de gemeente. Tevens moet u bekend zijn met de meldcode met betrekking tot kindermishandeling. Aangezien ik hoge eisen stel aan gastouders, wordt u ook goed betaald voor uw werkzaamheden. Wilt u meer informatie over gastouder worden? Neem dan vandaag nog contact met mij op!

Een uitstekende gastouder in Veendam

Wilt u een oppas ouder via mijn bureau inschakelen? Of wilt u zelf gastouder worden? Dan kunt u in beide gevallen contact met mij opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06-33166168 of te mailen naar info@gastouderbureaude4blokken.nl. Ik vertel u graag meer over de kinderopvang die ik aanbied. Graag zorg ik voor een uitstekende en leuke opvang ouder in Veendam met een voordelig uurtarief!