Gastouderbureau de 4 blokken: Veiligheid en betrouwbaarheid

Gastouderopvang

Kinderopvang bij u thuis of bij de gastouder

Voor goede en betaalbare gastouderopvang moet u bij Gastouderbureau De 4 Blokken zijn. Ik help u bij het vinden van een geschikte en voordelige gastouder. Mijn bureau werkt met diverse gastouders. Door middel van persoonlijke gesprekken, kiest u zelf de ouder die voor uw zoon of dochter gaat zorgen. Op die manier kunt u altijd iemand vinden die bij u en uw gezin past. Heeft u al interesse in mijn gastouderopvang? Dan hoop ik snel van u te mogen horen!

Gastouderopvang

Waarom gastouderopvang?

Gastouderbureau De 4 Blokken is gespecialiseerd in gastouderopvang. Deze kleinschalige vorm van kinderopvang heeft diverse voordelen. Zo:

  • Kiest u zelf de meest geschikte gastouder
  • Krijgt uw kind de aandacht en zorg die hij of zij nodig heeft. Hierdoor kan uw zoon of dochter zich optimaal ontwikkelen
  • Verder zorgt een vaste gastouder voor een veilige basis: uw kind ziet iedere dag hetzelfde gezicht in dezelfde veilige, huiselijke omgeving
  • Daarnaast is gastouderopvang de voordeligste vorm van kinderopvang

Zelf een gastouder kiezen

Een groot pluspunt van gastouderopvang is dat u zelf een ouder kiest die uw kids opvangt. Als u zich bij mij aanmeldt, kom ik eerst bij u langs voor een intakegesprek. Vervolgens breng ik u in contact met de meest geschikte gastouder. U kunt dan met haar kennismaken en een kijkje nemen op de opvangplek. Als u hier een positief gevoel over heeft, dan leg ik alle afspraken vast en zorg ik ervoor dat de kinderopvang snel van start kan gaan.

Daarom kiest u voor mij

Ik vind dat ik hét beste adres ben voor gastouderopvang. Dit probeer ik ook iedere dag waar te maken door de best mogelijke service te verlenen. Kiest u voor mij, dan kiest u voor:

  • Opvang door een professionele, goed opgeleide gastouderPersoonlijke aandacht voor uw kind
  • Een veilige opvangplek met een huiselijke sfeer
  • Volledige begeleiding voor u en de gastouder
  • Zeer lage eigen bijdrage en een zeer scherp uurtarief

Contacteer mij gerust

Wilt u ook gebruikmaken van mijn gastouderopvang? Dan kunt u zich online bij mij aanmelden als ouder. Zodra ik uw aanvraag heb ontvangen, neem ik contact met u op om een intakegesprek te plannen. Als u meer wilt weten over mijn diensten of wanneer u een andere vraag heeft, dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Ik ben bereikbaar via 06-33166168 en info@gastouderbureaude4blokken.nl. Maakt u binnenkort gebruik van mijn professionele en voordelige gastouderopvang?