Gastouderbureau de 4 blokken: Veiligheid en betrouwbaarheid

Gastouder worden

Werken bij een kleinschalig gastouderbureau

Wilt u gastouder worden? Dan bent u bij mij op de goede plek. Gastouderbureau De 4 Blokken is altijd op zoek naar enthousiaste gastouders. Als u gastouder van kinderen wilt worden, dan is het de bedoeling dat u een aantal dagen per week kinderopvang biedt aan een of meerdere kinderen. Dit doet u thuis of thuis bij de gastouders. Gaat u bij mij aan de slag, dan reken ik altijd een aantrekkelijk uurtarief. Wilt u ook oppasouder bij mijn gezellige en kleinschalige gastouderbureau worden?

Meer over mijn eisen

Natuurlijk kan niet iedereen zomaar gastouder bij mijn bureau worden. Hier stel ik hoge eisen aan. Zo dient u in het bezit te zijn van:

Gastouder worden
  • MBO-2 diploma Helpende Zorg en Welzijn of een ander relevant diploma
  • Een geldig EHBO-certificaat volgens de richtlijnen van het Rode KruisEen Verklaring Omtrent Gedrag van u en al uw gezinsleden van boven de 18 jaar
  • Een geldig identiteitsbewijs, zoals een paspoort of ID-kaart
  • Verder moet u bekend zijn met de meldcode met betrekking tot kindermishandeling
  • Daarnaast moet u minimaal 21 jaar zijn om een kind op te mogen vangen

Een opleiding volgen

Heeft u geen zorgopleiding gevolgd, maar wilt u toch graag gastouder worden? Dan kunt u hier een opleiding voor volgen bij het opleidingsinstituut Frisselstein. U kunt deze training online in uw eigen tempo volgen. Het theorie-examen kunt u op een plaats bij u in de buurt afnemen. Het praktijkexamen kunt u thuis of op uw stageplek uitvoeren. Nadat u de beide examens met succes heeft afgenomen en uw diploma heeft behaald, kunt u bij mij als gastouder aan de slag.

Dit bied ik u

Natuurlijk kunt u ook gastouder worden bij een ander bureau. Er zijn immers talloze gastouderbureaus, dus waarom zult u nu voor mij kiezen? De reden is eenvoudig; bij mij ervaart u een prettige en warme werksfeer. Bovendien betrek ik u nauw bij mijn organisatie en sta ik voor open communicatie.Verder bied ik u het volgende:

  • Een professionele begeleiding
  • Een eenvoudige urenadministratie
  • Een perfecte ondersteuning
  • Een goede telefonische bereikbaarheid
  • Door gastouder te worden, profiteert u van goede verdiensten

Gastouder bij mij worden?

Lijkt het u wel wat om gastouder bij mij te worden? Dan kunt u zich hier online voor aanmelden. Zodra ik uw aanmelding heb ontvangen, neem ik contact met u op om de inschrijving te bespreken en een intakegesprek te plannen. Natuurlijk kunt u mij ook altijd even bellen (06-33166168) of mailen (info@gastouderbureaude4blokken.nl) voor meer informatie. Ik bied u altijd een perfecte ondersteuning en goede verdiensten. Meldt u zich binnenkort bij mij aan om gastouder te worden?