Gastouderbureau de 4 blokken: Veiligheid en betrouwbaarheid

Gastouder aan huis

Kinderopvang tegen een scherp tarief

Als u op zoek bent naar een professionele gastouder aan huis, dan bent u bij Gastouderbureau De 4 Blokken hiervoor aan het juiste adres. Ik beschik over een zeer ruim aanbod van ervaren gastouders en hierdoor vind ik dan ook snel een geschikte gastouder voor u. Dit is een gastouder die voor u kinderopvang aan huis verzorgt. Maar de oppas kan ook naar uw huis komen. Ik hanteer een laag bedrag aan bemiddelingskosten en hierdoor betaalt u een zeer scherp uurtarief. Breng ik u binnenkort in contact met een gastouder aan huis?

Gastouder aan huis

Voordelen van een gastouder aan huis

Als u kiest voor een gastouder die kinderopvang kan aanbieden aan huis, dan kiest u voor een luxe en flexibele vorm van kinderopvang. Ik heb de voordelen voor u op een rij gezet:

  • U hoeft uw kids nergens heen te brengen of ergens op te halen
  • Uw kroost verblijft gewoon in hun eigen vertrouwde omgeving
  • Uw zoon of dochter krijgt persoonlijke aandacht
  • De gastouder zorgt voor een veilige en vaste basis
  • Als uw kind ziek is, kan hij of zij gewoon lekker thuisblijven

Wat mag u verwachten?

Een gastouder die uw kinderen aan huis opvangt, voert meerdere taken uit. De eerste prioriteit is natuurlijk dat zij uw kind goed verzorgt en hem of haar aanmoedigt in zijn ontwikkeling. Daarnaast zorgt de gastouder ervoor dat alles bij u thuis op rolletjes loopt als u aan het werk bent. Zo voert ze licht huishoudelijke klusjes voor u uit, zoals afwassen, strijken en opruimen. Verder kan ze ook wat kleine boodschappen voor u doen, zodat u ‘s avonds alles in huis heeft voor een gezonde maaltijd.

4 redenen om voor mij te kiezen

Uiteraard kunt u ook een ander gastouderbureau inschakelen, maar ik ben van mening dat u uzelf en uw kinderen dan flink tekortdoet. Er zijn namelijk 4 goede redenen om voor mij te kiezen:

  • Ik zorg voor een goed opgeleide gastouder die opvang voor kids aan huis verleent
  • Bij mij bent u er zeker van dat uw kind dé aandacht krijgt die het nodig heeft
  • Ik zorg voor een professionele begeleiding
  • Bij mij betaalt u een lage eigen bijdrage

Sta ik binnenkort voor u klaar?

Wilt u dat ik bemiddel tussen u en een gastouder die opvang voor kinderen aan huis verleent? Dan hoor ik dit graag van u. Hiervoor kunt u zich online aanmelden als ouder, maar u kunt ook contact met mij opnemen. Ik ben bereikbaar via het telefoonnummer 06-33166168. Als u liever een e-mail stuurt, dan kunt u dit doen naar info@gastouderbureaude4blokken.nl. Vind ik snel een uitstekende gastouder aan huis voor u?