Gastouderbureau de 4 blokken: Veiligheid en betrouwbaarheid

Nanny omgeving Musselkanaal

Ik ben met spoed op zoek naar een leuke Nanny (gastouder) in Musselkanaal. De gastouder vangt de kinderen op bij de ouders thuis.

Opvang
De opvang is voor twee kinderen, van één en vier jaar. Er is opvang nodig op woensdag, donderdag en vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.
De opvang van de kinderen is de eerste prioriteit. Naast het opvangen van de kinderen wordt er gevraagd of je licht huishoudelijke taken op je wil nemen. Zoals de kruimels op de vloer even opzuigen, vaatwasmachine leeghalen, wasje opvouwen e.d.

Wat is voor mij een goede gastouder:
Een liefdevolle, stabiele. actieve en ondernemende gastouder. Een gastouder moet oog hebben voor de ontwikkeling van een kind en het leuk vinden om een kind te ondersteunen bij de volgende stap in de ontwikkeling. De gastouder spreekt goed Nederlands en is in

staat om interactief met een kind in gesprek te gaan en te blijven. Het is belangrijk dat je ook goed kunt communiceren met de ouder(s) en met hen, voor een langere periode, een relatie kan aangaan. Daarnaast waardeer ik het wanneer een gastouder  kindgerichte activiteiten onderneemt die aansluiten bij de interesses van een kind. Je bent in staat een om een veilige en “warme” sfeer te creëren.

Wettelijke eisen
Wanneer je al ingeschreven staat in het Landelijk Register Kinderopvang voldoe je aan de volgende minimale (wettelijke) eisen:
– Diploma op minimaal MBO Zorg en Welzijn niveau 2, iets met het onderwijs of verpleging;
– Bereid om de Kinder- EHBO te halen of in het bezit van een geldig pasje of certificaat voor Kinder -EHBO:
– Je staat in geschreven in het Personenregister Kinderopvang. Wanneer je hier nog niet ingeschreven staat kun je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen die gecontroleerd is op de punten van de kinderopvang.

Wil je weten of jouw diploma’s voldoende zijn om als gastouder te gaan werken? Ik geef je daar graag informatie over.

Wil je meer informatie?
Wil je meer informatie over deze vacature of over de opleiding tot gastouder? Neem dan contact op met mij op.

Aletta Kuiper
Gastouderbureau De 4 Blokken
Telefoon: 06 33166168 (bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur)
E-mail: info@gastouderbureaude4blokken.nl