Janny Scholtens gastouder in Sappemeer

Hallo mijn naam is Janny Scholtens. Ik ben ook een trotse pleegmoeder van 3 kinderen. In 2011 heb ik mijn ontslag genomen om compleet voor onze kinderen te zorgen. Ik werkte veel onregelmatige diensten in de zorg en dat kon ik niet meer combineren met onze (pleeg) kinderen

Voor dat ik gestopt ben met werken heb ik altijd in de zorg gewerkt in verzorgingstehuizen met dementerende ouderen. Ik heb mijn diploma van MBO2  Zorg en Welzijn in 2009 gehaald.

Door pleegzorg heb ik heel veel ervaring opgedaan in de opvoeding van kinderen met problemen. Nu de kinderen wat ouder worden krijg ik wat meer vrije tijd en daarom lijkt het mij wel heel erg leuk om gastouder te worden omdat kinderen begeleiden het mooiste is wat er bestaat. Ieder kindje heeft zijn eigen karakter en zijn eigen ontwikkeling. Ze zijn open en eerlijk. Het is zo geweldig om deze kleine mensjes te begeleiden naar het groter worden.

Ik vind het ook belangrijk dat kinderen heerlijk kunnen spelen. Wij hebben een grote tuin met veel speel mogelijkheden en een speelkamer voor de grotere kinderen. Ik vind het heel gezellig om met kinderen te lezen en voor te lezen wat voor hun taal ontwikkeling ook belangrijk is.

Verder vind ik het leuk om via thema’s met kinderen bezig te zijn. Muziek maken en knutselen.

Ik werk als gastouder in Sappemeer bij gastouderbureau de 4 blokken

Ik vind het leuk vinden om kinderen van 0-12 jaar op te vangen. Ik ben 4 werkdagen per week beschikbaar van 7:00 tot 19:00 uur. Op vrijdag heb ik mijn vrije dag.

Mocht ik nog tijd over hebben, dan vind ik het heel leuk om te  lezen, handwerken en tv kijken.

Wanneer jullie nieuwsgierig zijn naar mij en mijn gezin, dan kan je contact opnemen met gastouderbureau de 4 blokken. Hopelijk tot snel.

Informatie?
Aletta Kuiper
Gastouderbureau De 4 Blokken
Tel. 06 33 166 168
E-mail: info@gastouderbureaude4blokken.nl

Bijgewerkt op: 30 januari 2020

20150628_144851-1