Gastouderbureau de 4 blokken: Veiligheid en betrouwbaarheid

Gastouder die bij het gezin komt in Groningen

Ik ben op zoek naar een goede gastouder die bij een gezin thuis komt in Groningen (vlakbij het centrum, Korrewegwijk). De opvang is nodig als vervanging van de zwangerschapsverlof van de huidige gastouder.

Opvang
Afhankelijk van het verloop van het zwangerschap is vanaf half februari 2019 opvang nodig tot in ieder geval half juni 2019. De opvangdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag van 7:45 tot 17:45/18:15 uur. Je mag ook reageren wanneer je twee van de drie dagen kan.

Gezin
De opvang is voor 3 kinderen. In februari zijn ze 5, 3 en 1 jaar.

Wat is voor mij een goede gastouder:
Een liefdevolle, stabiele. actieve en ondernemende gastouder. Een gastouder moet oog hebben voor de ontwikkeling van een kind en het leuk vinden om een kind te ondersteunen bij de volgende stap in de ontwikkeling. De gastouder spreekt goed Nederlands en is in staat om interactief met een kind in gesprek te gaan en te blijven. Het is belangrijk dat je ook goed kunt communiceren met de ouder(s) en met hen, voor een langere periode, een relatie kan aangaan. Daarnaast waardeer ik het wanneer een gastouder  kindgerichte activiteiten onderneemt die aansluiten bij de interesses van een kind. Je bent in staat een om een veilige en “warme” sfeer te creëren.

Waar moet je aan voldoen:
* Je moet in het bezit zijn van een diploma op minimaal MBO Zorg en Welzijn niveau 2, iets met het onderwijs of verpleging;
* Je moet kinder EHBO hebben, deze is ook vrij snel te behalen;
* Je moet een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen die gecontroleerd is op de punten van de kinderopvang  een kind. Je bent in staat een om een veilige en “warme” sfeer te creëren.

Wil je meer informatie? Over deze vacature of over de opleiding tot gastouder? Neem dan contact op met mij op.

Aletta Kuiper
Gastouderbureau De 4 Blokken
Telefoon: 06 33166168
E-mail: info@gastouderbureaude4blokken.nl