Gastouderbureau de 4 blokken: Veiligheid en betrouwbaarheid

Gastouder bij het gezin thuis in Meerstad

Ik ben op zoek naar een gastouder die bij het gezin thuis komt in Meerstad.

Opvang
Op dinsdagmiddag van 12:00 tot ongeveer 17:45 uur.

Gezin
De opvang is voor 2 kinderen van 4 en 2 jaar.

Werkzaamheden:
De jongste om 12:15 uur van de peuterspeelzaal (Engelbert) halen en een broodje eten. De oudste om 14:00 uur van school (Meerstad) halen. Indien nodig de jongste naar bed brengen voor een middagslaapje. Leuke dingen doen met de kinderen al dan niet in eigen woonomgeving. Eventueel koken maar de opvang en aandacht voor de kinderen staat op de eerste plaats. Exacte invulling verder in overleg.

Verdiensten:
De opvang valt onder dienstverlening aan huis. Je ontvangt hiervoor het minimumloon inclusief vakantiegeld van € 11,10. Dit is bruto.

Wat is voor mij een goede gastouder:
Een liefdevolle, stabiele. actieve en ondernemende gastouder. Een gastouder moet oog hebben voor de ontwikkeling van een kind en het leuk vinden om een kind te ondersteunen bij de volgende stap in de ontwikkeling. De gastouder spreekt goed Nederlands en is in staat om interactief met een kind in gesprek te gaan en te blijven. Het is belangrijk dat je ook goed kunt communiceren met de ouder(s) en met hen, voor een langere periode, een relatie kan aangaan. Daarnaast waardeer ik het wanneer een gastouder  kindgerichte activiteiten onderneemt die aansluiten bij de interesses van een kind. Je bent in staat een om een veilige en “warme” sfeer te creëren.

Waar moet je aan voldoen:
* Je moet in het bezit zijn van een diploma op minimaal MBO Zorg en Welzijn niveau 2. Het mag ook iets met het onderwijs of verpleging;
* Je moet kinder EHBO hebben, deze is ook vrij snel te behalen;
* Je moet een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen die gecontroleerd is op de punten van de kinderopvang

Wil je meer informatie? Over deze vacature of over de opleiding tot gastouder? Neem dan contact op met mij op.

Aletta Kuiper
Gastouderbureau De 4 Blokken
Telefoon: 06 33166168
E-mail: info@gastouderbureaude4blokken.nl