Gastouderbureau de 4 blokken: Veiligheid en betrouwbaarheid

Nanny in Groningen (Helpman)

Ik ben op zoek naar een gastouder die bij het gezin thuis  komt (Nanny) in Groningen (Helpman)

Opvang
De opvang is voor 2 schoolgaande kinderen en het is voor 2 á 3 dagen per week. Zo wie zo op vrijdag en niet op woensdag. De andere dagen kunnen wisselen. Het rooster van de moeder veranderd per 3 maanden. Het zal mooi zijn wanneer de gastouder ook voor school de kinderen kan opvangen. De opvang is ‘s middags nodig vanaf 15:00 uur en in de vakanties.

Een gastouder moet een duizendpoot zijn!
Bij een gastouder leren kinderen nieuwe en spannende dingen en dit in een zorgzame omgeving. Daarnaast let je als gastouder op de wensen en behoeften van ieder kind. Je doet er alle moeite voor om een kind goed te leren kennen zodat je weet wat een kind bezighoudt. Als gastouder krijg je ook te maken met de wensen en ideeën van de ouders. Je moet dus in staat zijn om met de ouders een betrouwbare relatie aan te gaan en in gesprek kunnen gaan over opvoedingsvragen omdat je medeverantwoordelijk bent voor de opvoeding van de kinderen.

Waar moet je aan voldoen:
* Je moet in het bezit zijn van een diploma op minimaal MBO Zorg en Welzijn niveau 2, iets met het onderwijs of verpleging;
* Je moet kinder EHBO hebben, deze is ook vrij snel te behalen;
* Je moet een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen die gecontroleerd is op de punten van de kinderopvang

Wil je meer informatie? Over deze vacature of over de opleiding tot gastouder? Neem dan contact op met mij op.

Aletta Kuiper
Gastouderbureau De 4 Blokken
Telefoon: 06 33166168
E-mail: info@gastouderbureaude4blokken.nl