Gastouderbureau de 4 blokken: Veiligheid en betrouwbaarheid

Gastouder in Zuidhorn

Ik ben op zoek naar een gastouder bij een gezin thuis komt in Zuidhorn

Opvang
De opvang is voor schoolgaande kinderen die naar school gaan in Zuidhorn. Er is opvang nodig op de dinsdagmiddag en donderdagmiddag. De donderdagmiddag kan ook verschoven worden naar de maandagmiddag. Opvang van 14:15 uur tot 17:30/18:00 uur.

Waar moet je aan voldoen:
* Je moet in het bezit zijn van een diploma op minimaal MBO Zorg en Welzijn niveau 2, iets met het onderwijs of verpleging;
* Je hebt kinder EHBO of bent bereid om deze te halen(Dit is vrij snel  te behalen);
* Je moet een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen die gecontroleerd is op de punten van de kinderopvang

Werk je al als gastouder dan voldoe je aan de bovenstaande wettelijke eisen.

Wat is voor mij een goede gastouder:
Een liefdevolle, stabiele. actieve en ondernemende gastouder. Zij/hij moet oog hebben voor de ontwikkeling van een kind en het leuk vinden om een kind te ondersteunen bij de volgende stap in de ontwikkeling. De gastouder spreekt goed Nederlands en is in staat om inGastouder Hoogezand Sappemeerinteractief met een kind in gesprek te gaan en te blijven. Het is belangrijk dat je ook goed kunt communiceren met de ouder(s) en met hen, voor een langere periode, een relatie kan aangaan. Daarnaast waardeer ik het wanneer een gastouder  kindgerichte activiteiten onderneemt die aansluiten bij de interesses van een kind. Je bent in staat een om een veilige en “warme” sfeer te creëren.

.Wil je meer informatie? Over deze vacature of over de opleiding tot gastouder? Neem dan contact op met mij op.

Aletta Kuiper
Gastouderbureau De 4 Blokken