Gastouderbureau de 4 blokken: Veiligheid en betrouwbaarheid

Gastouder in Gravenburg (Groningen) of Zuidhorn

Periode
Voor de periode van 1 september tot waarschijnlijk eind oktober ben ik op zoek naar een gastouder in de wijk Gravenburg in Groningen of in Zuidhorn. Dit is ter overbrugging van het zwangerschapsverlof van de huidige gastouder.

Kinderen
De opvang is voor een jongen die dan 5 jaar is en een meisje die dan 2 jaar is. De jongen gaat naar de Basisschool De Ploeg. Het zal mooi zijn wanneer hij van school gehaald kan worden maar wanneer dit niet lukt kan zijn moeder dit ook zelf doen.

Er is opvang nodig op:
Er is opvang nodig van dinsdag tot en met vrijdag. De starttijd is meestal 8:30 en de eindtijd wisselt door het werk van hun moeder. De oudste gaat naar school en heeft soms buitenschoolse opvang nodig. 

Wat verwacht ik van een gastouder?
Je bent in staat om kinderen een veilige omgeving te bieden waarbij er respect is voor het kind. Dit respect komt ook tot uiting in de manier waarop je tegen een kind praat en hoe je met een kind omgaat. Je wordt enthousiast van het ontwikkelen van kinderen en probeert de ontwikkeling te stimuleren zonder een kind te frustreren. Je helpt kinderen bij hun communicatie en leert ze te delen, samen te spelen en zelf hun conflicten op te lossen. Je kunt goed contact onderhouden met de moeder van kinderen.

Er zijn wettelijk eisen aan het werken als gastouder:
– diploma Zorg en Welzijn (minimaal niveau 2)
– Kinder EHBO
– VOG kunnen overleggen die niet ouder is dan 2 maanden.

Heb jij tijdelijk ruimte voor deze kinderen? Neem dan contact op met:
Aletta Kuiper
Gastouderbureau De 4 Blokken
Tel. 06 33166168 (ook Whatsapp)
E-mail: info@gastouderbureaude4blokken.nl